0-24  ›  +36 30 929 7006

Műanyag ajtó

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

LETIS - 0-24 Zárszerviz, Zárbolt & Kulcsmásoló, Lakatosműhely

 

A megfelelő biztonságtechnikai szolgáltatás feltétele, a megfelelő termékek és alkatrészek rendelkezésre állása. Specifikált termékeinkkel és zárási rendszereinkkel, a már üzembe helyezett nyílászárók utólagos megerősítését, javítását, modernizálását szolgáljuk.

Termékeinket az alábbi kategóriákba soroljuk:

  • ajtók mechanikus védelme
  • ablakok befeszítés elleni védelme
  • zárrendszerek
  • kiegészítő termékek

A megfelelő biztonságtechnikai szolgáltatás feltétele a piacon fellelhető termékek, ill. azok kombinálhatóságának alapos ismerete, hiszen sokféle nyílászáró és számtalan betörési módszer ismert. Emiatt elengedhetetlen, hogy megfelelő partneri kapcsolatot ápoljunk a világmárkák képviselőivel. Ez egyrészről azért fontos, hogy ne csak követni tudjuk, hanem segíthessük is a termékfejlesztést, másrészről azért fontos, hogy a legjobb termékekhez gyorsan és megfelelő áron hozzájuthassunk.

Saját produktumaink mellett célzottan kínáljuk különböző gyártók termékeit is (sok esetben kombinálva azokat) - annak alapján, hogy ügyfeleink milyen biztonságtechnikai igényeket támasztanak velünk szemben.

Budapest (minden kerület) és Pest megye

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

Zárszerelés és 0-24 Ajtónyitás...

Cégünk, zárszerviz kapacitásával az év minden napján rendelkezésre áll. Az esetek többségében zárcsere, zárjavítás, vagy SOS ajtónyitás miatt hívják gyorsszervizünket.

 

Kulcsmásolás és bolti értékesítés...

Zárboltunkban és Kulcsmásolónkban szívesen fogadjuk Ügyfeleinket. Biztonságtechnikai bemutatótermünkben megtekinthetik és ki is próbálhatják zárainkat, kilincseinket.